Servicii oferite

EASTERN SECURITIES S.A., membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti si membra Asociatiei Brokerilor, ofera servicii de investitii financiare unor segmente variate de piata care includ persoane fizice, societati comerciale, institutii financiare si guvernamentale precum si Investitori institutionali.


Concentrarea intregii noastre atentii este indreptata catre folosirea resurselor 
noastre, in scopul de a furniza servicii de calitate superioara potrivit obiectivelor clientilor nostri, in domenii strans inrudite cu organizarea investitiei, analiza pietei, evaluarea afacerilor, diverse studii financiare, pregatirea de proiecte si managementul investitiilor.

EASTERN SECURITIES S.A. isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile Legii Nr. 297/2004 privind piata de capital. Conform prevederilor legale serviciile pe care le ofera EASTERN SECURITIES in calitate de Societate de Servicii de Investitii Financiare sunt urmatoarele:


1. – servicii principale:

a) preluarea si transmiterea ordinelor privind unul sau mai multe instrumente financiare;

b) executarea ordinelor in contul clientilor;

 

2. – servicii conexe:

a) pastrarea in siguranta si administrarea instrumentelor financiare in contul clientilor, inclusiv custodia si servicii in legatura cu acestea, cum ar fi administrarea fondurilor sau garantiilor;

b) consultanta acordata entitatii cu privire la structura de capital, strategie industriala si aspecte conexe acesteia, precum si consultanta si servicii privind fuziunile si achizitiile unor entitati;

c) servicii de schimb valutar in legatura cu activitatile de servicii de investitii prestate.